Mitt första inlägg...

 
Hej kära ni.
Välkomna till min blogg.
Denna blogg kommer jag använda som en sorts dagbok, skriva av mig om allt mellan himmel och jord. Jag har mycket tankar och känslor inom mig, och på nåt vis måste dom ut. Jag tänker också att det jag får ur mig här kanske också kan hjälpa någon som är eller varit i samma situationer som mig. Jag har gått igenom många olika svåra saker. Ja för mig har dom iallafall varit svåra. Jag har alltid drömt om ett liv fyllt av kärlek och harmoni. men på något vis så har det inte alltid blivit så. Jag vill väl och vill göra rätt, och ändå så kan saker bli så fel. 
Vad beror det på undrar jag ofta. Vad gör jag för fel? Ja ett fel är väl att jag tror att jag alltid ska klara saker själv. Jag öppnar mig inte, jag ber inte om hjälp. Hade jag gjort det dom sista åren här i mitt liv så hade antagligen mitt liv inte sett ut som det gör för tillfället. 
 
Lite fakta då om mig.
Jag är en mamma, en vän,en  syster, en dotter, en fd fru.Jag är ett svart får som så gärna vill bli mer åt det vita  hållet. Jag har två underbara och fina  barn. Jag är 40 år och bor i mitten av vårt avlånga land.
Jag är pedagog, men just nu en arbetslös sådan. 
Jag är expert på att sätta på mig ett leende och utstråla både glädje och positivitet, visserligen är jag både glad och positiv av mig :) 
Men jag bär på mycket sorg och sår. Jag har en ärrad själ och ett hemskt dåligt samvete att bära på.
Jag  älskar att umgås med människor, mina barn, att hitta på saker, allt från picknick i skogen till att resa och se världen. Jag har så mycket kärlek att ge mina nära och kära,och jag försöker alltid visa alla hur mycket dom betyder för mig. 
Jah har  gjort så många fel val och handlingar, men jag är ingen ond eller dålig människa.Och nu ska jag försöka bygga upp mitt liv på nytt. Ett färgstarkt liv med massor av liv, glädje och kärlek. <3
Hoppas ni kommer läsa mina livsberättelser och  mina tankar. Kom gärna med tankar, råd och inputs till mig.
Love s Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mammansvartafåret.blogg.se

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Följ mina tankar och känslor fån då och nu. När allt man vill är att saker och ting ska vara bra, men det slutar på annat vis.

RSS 2.0